Aanmelden als nieuwe abonnee


JA! Ons bedrijf gaat ook meedoen aan en plastic bekers recyclen. Onze duurzame partners:

Logo Trinseo 2015 KLEINLogo Huhtamaki 2015 KLEINRPC 2013 kleinerLogo DE KLEIN

Cupcare Company

Teugseweg 18
7418 AM  Deventer

Tel: 035-54 27 516
E-mail: info@bekerrecycling.nl


 

Cupcare Company zet inzameling drinkbekers voort

Stichting Disposables is in 1991 begonnen met het inzamelen en recyclen van kunststof automatenbekers. In de 25 jaar daarna hebben bedrijven via de Stichting miljarden drinkbekers een nieuwe bestemming gegeven.

Verschillende marktontwikkelingen hebben ertoe geleid dat het voor de Stichting onmogelijk is geworden om de inzamelactiviteiten voort te zetten. De afgelopen maanden heeft de Stichting daarom met een aantal partijen gesproken over overname van de Retouractiviteiten om de bekerinzameling te kunnen blijven garanderen. Verschillende voorstellen zijn hierbij de revue gepasseerd.

Na bestudering van de voorstellen hebben het Bestuur en de Raad van Toezicht van de Stichting besloten om de inzamelactiviteiten per 1 juli a.s. over te dragen aan Cupcare Company.

Cupcare Company faciliteert sinds 2012 de inzameling van zowel kunststof als kartonnen drinkbekers en draagt zorg voor de recycling daarvan. Door uitbreiding met de inzameling via het Retour-project van de Stichting kan Cupcare nog duurzamer en efficiënter de inzameling uitvoeren en wordt de inzameling van drinkbekers gegarandeerd. 

Voor abonnees verandert er niets. Ophaalverzoeken en bestellingen kunnen nog steeds via de website www.bekerrecycling.nl worden doorgegeven en Martens Logistiek blijft het transport en de facturatie verzorgen. Ook het 0800-nummer en het e-mailadres info@bekerrecycling.nl wijzigen niet.

Vragen?
Als u vragen heeft over het bovenstaande dan vernemen we die graag via 0800-022 20 24 of info@bekerrecycling.nl.